Toimitusehdot

Ruusu & Rosmariini Oy:n toimitus- ja käyttöehdot sekä tietosuoja

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Toimitus- ja maksuehdot koskevat vain Suomeen lähetettäviä tilauksia. Halutessasi tilata muualle kuin Suomeen, otathan ensin yhteyttä sähköpostilla ruusu.rosmariini(at)outlook.com.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa voit maksaa joko PayPal-tilisi kautta, kaikilla yleisimmillä luottokorteilla (Visa, MasterCard, American Express) tai pankkikortilla sekä Klarnan laskulla tai osamaksulla (https://www.klarna.com/fi/). PayPal-maksut käsittelee PayPal.

TOIMITUS

Toimitusaikamme varastossa oleville tuotteille on 2-7 arkipäivää maksutapahtumasta.

Varaamme oikeuden pidempään toimitusaikaan, jos tilattu tuote on tilapäisesti loppu. Tällöin informoimme asiakasta, jolloin hän voi halutessaan peruuttaa kyseisen tuotteen tilauksen tai ottaa jälkitoimituksen.

Toimituskulut:

Postipaketti tai Matkahuollon paketti kotimaassa 5,90 €.
Nouto Ruusun & Rosmariinin Werstaalta Hattulasta tai Lopelta 0 €.

Yli 80 € arvoiset tilaukset (summa ennen toimituskuluja) toimitamme veloituksetta.

Valitessasi noudon ilmoitamme sähköpostilla kun tilaus on noudettavissa Ruusun & Rosmariinin Werstailtamme Hattulasta tai Lopelta.

PALAUTTAMINEN JA VIRHEELLISET LÄHETYKSET

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Ennen palautusta tilauksen vastaanottajan on tehtävä palautusilmoitus Ruusulle & Rosmariinille sähköpostilla ruusu.rosmariini(at)outlook.com. Palautus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksesta. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tilaamansa tuotteet, maksaa hän itse palautuksesta koituvat postikulut. Palautuksen saatuamme maksamme tuotteiden tilaussumman (postikulut vähennettynä) asiakkaan käyttämälle maksutavalle. Korvaamme ainoastaan virheettömät, avaamattomat ja käyttämättömät tuotteet.

Mikäli asiakas on todennut tilaamansa tuotteen virheelliseksi, toivomme mahdollisimman pikaista yhteydenottoa ruusu.rosmariini(at)outlook.com.

Muistathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli paketti palautuu myyjälle, veloitamme uudelleenlähetyksestä uudet lähetyskulut (5,90 €) sekä palautuksesta aiheutuneet kulut (10 €).

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa [email protected] Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

TIETOSUOJA

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERIN PITÄJÄ

Ruusu & Rosmariini Oy (Y-tunnus: 2862594-2)
Kaartotie 14
13800 Katinala
sähköposti: ruusu.rosmariini(at)outlook.com

REKISTERIN NIMI

Ruusu & Rosmariini Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN TARKOITUS

Ruusu & Rosmariini Oy kerää henkilötietoja myyjän ja asiakkaan välisen kaupankäynnin hoitamiseen. Rekisterin käyttötarkoitus on Ruusu & Rosmariini Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää lisäksi Ruusu & Rosmariini Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointitarkoituksiin ja pyytää poistamaan tietonsa järjestelmästämme ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA SÄILYTYS

Henkilötietoja käsitellään vastuullisesti lain ja asetusten sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille, ellei asiakkaalta ole siihen erikseen pyydetty lupaa.

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina, ja vain määrätyt henkilöt pääsevät ne näkemään. Tietoihin pääsy edellyttää salasanan ja käyttäjätunnuksen antamista.

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.