Pelargoni, eteerinen öljy

Osta tämä
  • 14,00 €

Eteerisessä pelargoniöljyssä on ruusuisen makea ja minttuinen tuoksu. Huumaava pelargonin tuoksu on erityisesti parfyymien valmistajien suosiossa.

Pelargoni tasapainottaa ja rauhoittaa kaikkia ihotyyppejä. Se viilentää ja kosteuttaa kuivaa ärtynyttä ihoa. Laimennettuna öljy rauhoittaa auringonpolttamia, pehmentää ja häivyttää arpia sekä hillitsee hilseilyä.

Pelargonin tuoksu muistuttaa ruusua. Pelargoniöljy soveltuu erityisen hyvin kypsemmän naisen terveyden ja kauneuden hoitoon. Pelargoniöljy elvyttää ja virkistää ihoa ja kohottaa mielialaa. Se tasapainottaa aineenvaihduntaa ja aktivoi lymfanesteiden kulkua.

INCI: Pelargonium x asperum (Pelargoni, eteerinen öljy).

Frantsilan eteeriset öljyt ovat puhtaita luonnontuotteita. Niitä ei ole testattu eläimillä eivätkö ne sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Eteeriset öljyt ovat monikäyttöisiä ja sopivat mm. tuoksulyhtyihin ja ilmanraikastajiin, saunaan löylyveteen, hierontaöljyihin ja kotikosmetiikkaan, pyykkietikkaan. Eteeriset öljyt eivät liukene veteen, mutta sekoittuvat hyvin alkoholiin ja öljyyn. Eri eteerisiä öljyjä voidaan myös sekoittaa.

HUOM! Eteeriset öljyt on aina laimennettava. Ne ovat hyvin tehokkaita ja tehoavat jo pieninä määrinä.